Çanıllı İlkokulu
Çanıllı Çiğdemci Mah. Cumhuriyet Caddesi. Dış Kapı No/46 Ayaş/ANKARA

VİZYON

Sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanlarda kalite ve başarının sağlandığı saygın ve örnek bir okul olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, idealist, yapıcı, yaratıcı, eleştirel düşünme ve problem çözme becerisine sahip, milli ve manevi değerlere önem veren, geleceğe ışık tutacak nitelikli bireyler yetiştirmeyi görev edinmiş bir kurumuz.

Kalorifer (Kömür)

Servis bulunmuyor.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Ankara İl Merkezine (Kızılay) 58 km, Ayaş ilçe merkezine (Kaymakamlık Binasına) 21 km, Sincan İlçe Merkezine (Kaymakamlık Binasına) ise 34 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sincan-Ayaş yolunda Ayaş´a 11 km kala Başbereket mevkiinden sağ tarafa dönülüyor. Başbereket yol ayrımından sonra 10 km daha gidiliyor. Sincan-Ayaş yolu bölünmüş yoldur. Başbereket yol ayrımı ile okul arası ise tek gidiş-geliş sıcak asfalttır. (Okulun Sincan-Ayaş yoluna uzaklığı 10 km´dir.)